Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Øl Brewing Equipment Arbejdspraksis og hovedformål

Øludstyr, som navnet antyder, bruges til at brygge øludstyr. Der er to vigtigste brygningsudstyr - brygningstemperatur øl udstyr og brygning lavtemperatur øl udstyr. Den væsentligste forskel er, at man er i et lavtemperaturmiljø, man er ved stuetemperatur.

1, lavtemperatur bryggeri udstyr alle lavet af rustfrit stål eller luksus træplade efterbehandling. Intern brug af spejl polering, ekstern anvendelse af rustfrit stål polering lys eller tegnebræt.

2, det overordnede udstyr og rørledningslayout flot, simpelt og elegant udseende. Udstyr mellem rørene ved hjælp af sanitære forbindelser, demontering, montering, mobil let og fleksibelt. For at sikre, at udstyret er let at betjene, sikkert.

3, den vigtigste udstyrsniveau justerbar, stabil præstation, samtidig med et lyd automatisk rengøringssystem, rengørings bekvemmelighed, grundig, ingen rester, for at sikre brygningskvalitet.

4, vigtigste udstyr svejsning præcision til sundhedsstandarder, alle med urt, øl, rengøringsmidler, rør, fittings, ventiler bruger rustfrit stål materialer for at sikre sundhed og sundhed af produkterne.

5, for at imødekomme behovene i forskellige forretningslokaler, er der Nissan 100L, 200L, 300L, 500L, 1000L. Forskellige kvaliteter af bryggeri udstyr, forskellige udstyr dækker et areal på omkring 7 til 100 kvadratmeter.

arbejdsprincip

Øludstyr fremstiller ølråvarer hovedsageligt bygg, vand, humle og gær.

Øludstyrs grundlæggende principper: Malt og ris blev knust af knuseren til saccharifikationsmanipulation for graden af ​​knusning, og derefter blev knust malt og stivelse i varmt vand gelatineret og derefter justeret temperaturen. Stivelse ind i saccharification potten, temperaturen vedligeholdt ved 45-52 grader Celsius egnet til protein dekomponering. Og knust malt i gelatineringskrukken til kondensering, at opretholde ved 62-70 grader er egnet til saccharificering, fremstilling af hvedemus. Og så udvaskningsmetoden eller madlavningsmetoden gør hvedemash temperaturstigningen. Og derefter filtreret ud af urten, kogt i kogepoten og tilsæt humlen til en vis koncentration, i cyklonsammensætningstankens adskillelse af varm koagulering, afklaret urt i køleren for at afkøle til 5 ~ 8 ° C. Gæring: Efter afkøling af vorten tilsættes gær til gærningstanken eller den cylindriske keglefermentor til gæring, afkøles med en spole eller en jakke og regulerer temperaturen.

Ølgæringsprocessen er ølgæren under visse betingelser, brugen af ​​urt i de gærbare stoffer og de normale livsaktiviteter, det metaboliske produkt er det ønskede produkt - øl. På grund af de forskellige typer gær, fermenteringsbetingelser og produktkrav, forskellig smag, måden fermenteringen ikke er den samme. Ifølge de forskellige typer gær kan gærningen opdeles i øl over øl og efterfølgende gæring af øl.

Hovedformålet

Ifølge de forskellige fremstillingsprocesser kan metoderne opdeles i rumtemperatur bryggerøl og lavtemperatur brygning øl metode.

Lavtemperatur brygning øl proces er: råmateriale knusning, gelatinering, flydende, urfiltrering, madlavning, afkøling, iltning i tankgæringen; og stuetemperatur brygning øl metode er allerede fermenteret urt direkte i lille øl Udstyr til øl produktion og påfyldning.

Brygning med lavtemperatur øludstyr: Kombination af saccharifikationssystem, vortkølesystem, fermenteringstank, råmaterialekrossingssystem, pladevarmeveksler (300 liter under behovet for varmeveksler), kølesystemer, elvarme, rensesystemer, ventilsystem.

Rumtemperatur øl brygning udstyr mere praktisk, med drikke med brygning og brygget øl bekvemmelighed, frisk, god smag af øl. Den lave temperatur bryggeri udstyr brygger øl generelt fra store vingårde, denne øl lang holdbarhed, med hvede som råvarer, lave omkostninger. Men efter langdistancetransport kan smagen måske ikke være god ved stuetemperatur brygningsudstyr brygget øl godt.


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side