Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Køb et lille vinfremstillingsudstyr, når du skal være opmærksom på hvad?

Køb en lille vinfremstillingsudstyr, når du skal være opmærksom på hvad? Der er mange venner, der ønsker at vin, før vinen er meget tøvende med at købe, hvad slags udstyr, hvilket udstyr til at købe en række spørgsmål, her Xiaobian til køb af små vinfremstillingsudstyr, når det er nødvendigt. Vær opmærksom på, hvad en enkel introduktion, vi håber at få lidt hjælp:

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en lille brygningsenhed?

Vinfremstillingsudstyr er faktisk et destillationsudstyr, gæringen af ​​god mad i vinen gennem høj temperaturopvarmning fra vinen adskilt fra udstyret; destillationsudstyr er kernen i vinprocessen, selvfølgelig omfatter hele vinprocessen også knusning, gæringstank, filtreringsudstyr og udstyr til aftapning.

Køb Vin Making Equipment skal starte fra hvilke aspekter at tænke over det?

Det er ikke tilrådeligt at købe vinfremstillingsudstyr fra materialet, typen, typen, mærket og salget af vinfremstillingsudstyr.

Materialet i Wine Making Equipment

På nuværende tidspunkt på markedet er mainstream Vinfremstillingsmaterialer aluminium og rustfrit stål og kobber tre. Disse tre materialer har deres egne fordele, så valg af tid kan frit vælges. Vinproducenten mener, at rustfrit stål Vinfremstillingsudstyr er mere moderat, set ud fra prissynspunktet, er det mest egnede vinmateriale.

Fødevarekvalitet rustfrit stål, der almindeligvis anvendes 304.316.201, hvoraf 304 er det bedste, 316 sekunder, 201 er relativt fattigt. Men i det hele taget, så længe der ikke er særlige krav, er 201 nok, så længe der ikke er vand, vandkvaliteten ikke så dårligt, vil i årtier ikke være dårligt.

Typer af vinfremstillingsudstyr

Market Wine Making Equipment er opdelt i to kategorier: den gamle pande og effektiv energibesparende dampvinkande. Vintage pan er det traditionelle vinfremstillingsudstyr, det har en mere fatalt mangel: let at pastapotte, selv den gamle mester er ikke let at kontrollere. En effektiv energibesparende dampvinkande er produktet af udviklingen af ​​moderne teknologi, sammenlignet med det foregående udstyr har mange fordele: brugen af ​​en række nationale patentopvarmningsteknologier, der aldrig tørrer fænomenet; ingen lugt. Vinens smag er kun en tyk vin smag, du kan nu brænde nu sælge, men også afhængig af vin; destillation af væske, der udledes fra destillerens korn, er involveret i opdræt af det bedste foder, læser proteinindholdet på op til 18% eller derover. Du kan fodre svin Kvæg, får, hjorte, fisk, kyllinger, ænder, gæs og så videre. Derfor anbefaler vi at du vælger effektiv energibesparende dampvinfremstillingsudstyr.

Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side