Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan skal vinfremstillingsudstyr vælge?

Hvordan skal vinfremstillingsudstyr vælge? Med den løbende udvikling af vin teknologi og vin udstyr, diversificering, hjemmet Vinfremstillingsudstyr anvendes i alle raffinerede rustfrit stål raffineret. Udstyr svejsning er meget fint, Naisuan Jian høj temperatur, ingen sikkerhedsrisici.

Vin at drikke er blevet en masse vin valg, vil brygger vinens kvalitet på behovet for at være udstyret med et godt vinfremstillingsudstyr, men det nuværende vinfremstillingsudstyr på markedet har en bred vifte af, hvordan man vælger en passende Vinfremstillingsudstyr, Bliv en ven, vil brygge forsiden af problemet, efter Xiaobian fra to aspekter for at introducere dig hvordan man vælger husets vinudstyr;

1, fra materialets side

I øjeblikket på markedet for vinudstyr er materialet mere almindeligt med aluminium og rustfrit stål. Med hensyn til aluminium er det lavt syre- og alkali-resistens, brugen af kort levetid, det er vigtigt, at vinfremstillingsindustrien i aluminium producerer en kemisk reaktion, dannelsen af aluminiumoxid, ikke kun i stor udstrækning Påvirket vinen Kvaliteten af kroppen vil også påvirke kroppen af drikke, dette materiale er nu gradvist erstattet af udstyr af rustfrit stål materiale; På grund af rustfrit stål Vinfremstillingsudstyr, kemiske egenskaber er mere stabile, ikke på grund af kemiske reaktioner og skadelige for mennesker Af materialet og rydder op mere bekvemt er udseendet af nogle af de mere raffinerede det første valg til vinudstyr, Den nuværende indenlandske vin udstyr, det bedste materiale er 304 rustfrit stål, dette materiale produktion af miljøvenligt udstyr, smukke venner vælger, når du kan overveje denne slags materiale Vinfremstillingsudstyr.

2, fra de bærende aspekter

Da udstyret er hjemme, er mange af mine venner på grund af vin, så vælg deres eget brygning, så vil de tekniske aspekter og tilhørende udstyr have nogle overvejelser. Derfor kan de fleste venner i valget af vin udstyr tendens til at vælge at købe vin udstyr kan være gratis at lære et komplet sæt vin teknologi, præsenterede faciliteter og perfekte eftersalgsservice producenter.

Ud over de ovennævnte to aspekter, kan du også omfattende pris er rimelig inden for rækkevidde af udstyr funktioner er komplette og så videre.

Vinfremstilling Udstyr kan ikke kun gøre klinker kan gøre råvarer, hun kan spare brændstof 30% -40%, let at betjene, holdbare, alle lavet af rustfrit stål materialer af høj kvalitet og andre fordele. Det er prisindrømmelser, udsøgt håndværk, er det ideelle valg for vinbrugere.


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side