Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan brygger du vin, vinfremstillingsudstyr Udvælgelse er nøglen

Hvordan man brygger vin, er vinfremstillingsudstyret nøglen

"Konfuciusens Analyser" i en sådan sætning: "Vil gøre ting, skal først have overskud", hvilket betyder at: En person, hvis du vil gøre det godt, gør det godt, det skal være klart at gøre værktøjet tilstrækkeligt forberedelse. For eksempel går vi op ad bjerget for at skære brænde, det skal vælge en skarp og holdbar økse, så en halv dag ned for at kunne skære et bundt brænde, og hvis vi vælger en dårlig økse, er det sandsynligt, at selv en Dag med en halv bund brænde Kan ikke skære. Så valget af værktøjer, ofte besluttet at gøre tingene er "mere med mindre" eller kun "mindre effektive".

På vinen er værktøjet Vinfremstillingsudstyr. Af samme grund, vælg hvilken slags vinfremstilling udstyr er direkte relateret til vinen, kan ikke brygge, kan ikke gøre forretninger for at tjene penge.

Vi ved, at den traditionelle vin hovedsagelig anvendes wok, træ Zhen og andet bagud udstyr, den lave mængde spiritus, vinkvalitet er ikke garanteret, og omkostningerne ved store omkostninger. Hvis vi vedtager sådant traditionelt udstyr, er ikke kun overskuddet garanteret, men også i konkurrence med den lokale traditionelle mester er det heller ikke konkurrencedygtigt, ligesom en boksning bare ønsker at matche boxing mesteren, er ude af stand til at vinde, men hvis Giv ham en dolk, hans odds øges ikke kraftigt?

Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi er vinteknologi og udstyr også blevet innovative og forbedret til en maskine som repræsentant for den nye teknologi. Wine Making Equipment er den nyeste og mest avancerede vinfremstillings teknologi, funktionel, en multiplikatorvirkning, er En konkurrencedygtig "dolk". Hvad er de særlige fordele, vi tager et kig på:

Først udstyrsmaterialet.

Et mekanisk brygningsudstyr, de vigtigste stykker af alt standard 8K304 rustfrit stål raffineret, udstyret er meget fint svejsning, syre og alkali høj temperatur, brug af sikker, høj kvalitet, lang levetid.

For det andet, udstyrsstrukturen.

Justerbar potlåg. Et mekanisk brygningsudstyr med justerbar vinpotte låg, kan ikke kun justere vinen, men også spille et filter til diverse, rollen som Chen Chongxiang; Og vin justerbar pot dobbeltlag struktur kan også spille en regulerende vin Grad, rollen af damp, forbedre kvaliteten.

God afkøling og tætning. Speciel køleanordning, øget køleområde, forbedret køleeffekt og god forsegling gør vindampen ikke udsat for at sikre udgangen.

String dampskib, kan bruge forskellige madstreng dampet ud af forskellige smagsstoffer af vin, for at løse vanskelighederne med Millennium-problemet.

Derudover er et mekanisk brygningsudstyr i slutningen af dets brug af energibesparende design, hvilket reducerer brændstofforbruget kraftigt og sparer produktionsomkostninger. Udstyr, i alt 9 hovedtyper af 32 slags konventionelt udstyr kan baseres på deres forskellige behov, forskellige investeringsevner til at vælge det mest egnede brygningsudstyr

Selvfølgelig, kun en "dolk", vi kan ikke flytte en konkurrent nede, hvordan man gør det? Giv dig selv en pistol! Og en mekanisk forskning og udvikling af multi-funktionelle Chen Chen, er en lad du slå modstanderen, vinde "pistolen".


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side