Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Fremgangsmåde til brygning af glutinholdige risvin til vinfremstillingsudstyr

Metode til brygning af glutinholdig risvin til vinfremstillingsudstyr.

1, mængden af råmaterialer.

Glutinous ris, 100 kg; Rød gærris, 6 til 7 kg; Vand, 160 ~ 170 liter; Shochu, mængden af.

2, fremstillingsmetode.

(1) gennemblødning:

Vælg den bedste glutinøse ris, vasket med vand, uden rislag 20-30 cm højt vand, gennemblødt i 25 ℃ under 8 timer (vinter og forår i 15 ℃ under sug i 14 timer), gennemblødt med ris uden noget hvidt hjerte Er Passende, sommeren har brug for at ændre 1 til 2 gange vandet, så det ikke er surt.

(2) madlavning:

Risen ud af skyllet med vand, afløb i dampen dampet, vinfremstillingsudstyret branden dampede, den første damp efter 5 minutter, afdækker dækket til rislaget ved at tilsætte passende mængde vand og derefter afkølet damp i 10 minutter , Udsætte dæksmaterialet. Til non-stick er ikke svært, og ikke svært at holde retort.

(3) Blanding:

Efter udhældning af risskålen på bambusmåden er vinfremstillingsudstyret, når materialetemperaturen faldt til 36 ~ 38 ° C, ikke varmt, mens det rulles om i den røde sang, røres jævnt. Ind i vinalteret, tilsæt det nødvendige vand til at røre godt efter forsegling, stående i rummet, så den naturlige saccharification.

(4) fermentering:

Materiale i altarfermenteringen, ris og rødgær vil være på vandet hver 2 til 3 dage for at røre med en træbjælke, således at ristrykoverfladen, med linned altarbetræk. Efter 20 til 25 dages gæring kan du lugte en stærk vinsmag, læsserne gradvist synker, væsken begyndte at afklare, at afslutningen af gæringen. Åbn alteret for at fjerne destillerens korn, vinvæsken for at aflejre bundfaldet.

(5) aldring:

For at tydeliggøre vinen i maven i munden på alteret med bambusindpakket bandagealar, deponeret på jorden. Vinalteret udtages i vinrummet, vinfremstillingsudstyr omgivet af afskallet skalleskallet og derefter tændt skålen stegt vin, så farven fra rød til rødbrun. Jo længere opbevaringstid, vinfargen, duften, smager jo bedre. For at forbedre kvaliteten af vinen kan du føje til den første presse efter basisvinen for at tilføje 46 grader shochu, tilføje mængden 0,1 g / 100 ml, forsegle røget 60 dage, hæld trykket efter den lukkede cylinder Det kan være sødt som honning vin.

Opbevaring Metode Glutinous ris vin bør ikke være langsigtet opbevaring, vinfremstillingsudstyr vinter opmærksomhed til varme 3-4 dage efter spiselige; Sommeren i vinen med lidt vand at koge, kan forlænge lagringstiden.


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side