Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Fremkomsten af vinfremstillingsudstyr til fremme af udviklingen af spiritusindustrien

Fremkomsten af Vinfremstillingsudstyr til fremme af udviklingen af spiritusindustrien

Fremkomsten af Vinfremstillingsudstyr kan effektivt gøre mere med mindre for at fremme udviklingen af spiritusindustrien for at skabe flere fordele, men for begyndere brygning med udstyr til at forstå nogle ting, følger den følgende detaljerede beskrivelse af vinindustrien i industri navneord:

Hvad er "vin sang"

Vinen er faktisk en slags bakterier gennem kornet som bærer i et passende miljø for naturlig podning eller podning af en voksende bakterie gennem bevarelse af tørdøvelse, da vandet og maden begyndte at opdrætte begge gærninger. Enzymer og gær, enzymer med ansvar for saccharificering, gær er ansvarlig for alkoholgæring.

Hvad er "vinuddannelsen"

Korn efter tilsætning af vin til fermenteret vin efter vinen kaldet vin kaldes også vin.

Hvad er "vingæring"

Fødevarer skal være i tilfælde af vand, kontakt med gæren i gæren, enzymatisk hydrolyse af sukker, sukker i vinen i vingæren for at producere alkohol og kuldioxid. Vinfremstillingsudstyr processen kaldes fermentering.

Hvad er "flydende gæring"

Fødevarer i vandblødgøringsgæringen kaldes flydende gæring. Flydende gæring skal røre, råmaterialer og klinker kan anvendes flydende gæring.

Hvad er "flydende destillation"

Vil være gennem den flydende fermenteringsmetode for vinkultur af destilleriets korn og vand, selv med slaggervand hældt i grydekogen kaldet flydende destillation. Vinfremstillingsudstyr Også kaldet madlavning.

Hvad er "fermentering i fast tilstand"

Når kornet er kogt, er fugtigheden ens, og det tørre og fugtige er egnet. Vinfremstillingsudstyr Metoden til direkte gæring kaldes fast gæring efter tilsætning af vinen. Faststedsgæring kræver, at kornkornet er løs, og permeabiliteten er god for at vedtage fermenteringsmetoden i fast tilstand.

Hvad er "fast destillation"

Henviser til destillation af bunden af gryden og rent vand og derefter til damp- og damptabletter, der dampes på overfladen af gæringen af god gæring af vin til destillation, på denne måde kaldes fast destillation, normalt er kun åndbar mad god til fast destillation.

Hvad er "saccharification"

Hvorvidt råmaterialet også er klinker, fast eller flydende, skal enhver kornfermentering suges efter den første fermentering. Kemisk reaktionsnavn: kaldet enzymatisk hydrolyse, ved den bedste temperatur på 30-35 grader for at dyrke formsuksificering. Processen med voksende skimmel kaldes saccharification.

Hvad er "halvfast fermentering"

Kogt mad for at slutte sig til vinen efter sangen, vent i 1-2 dage, der er saccharificering, og tilsæt derefter vandfortyndingskoncentration nær sacchariferingsgæringen, vinfremstillingsudstyr og sukkerfermenteringssiden af processen. Denne proces kaldes halvfast fermentering. Normalt bruger ris og glutinous risvin denne måde.

Hvad er den "første vin"

Som navnet antyder, er vi i destillation af vin, den første ud af vinen kaldet "hovedvin", den første vin indeholder lavt kogepunkt stoffer er mere, det vil sige den første fuselolie, så vi er nødt til at slippe af af.

Hvad er en "hale"

Som navnet antyder, er vi i destillation af vin, den sidste ud af vinen kaldes "hale vin", hale vin grad er relativt lavt, højt vandindhold, højkogende materiale sammensætning er mere, vinfremstillingsudstyr, der er hale fusel olie mere, så vi ønsker fjernet.


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side