Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Materialet til vinfremstillingsudstyr

Materialet af Vinfremstillingsudstyr

På nuværende tidspunkt har de vigtigste af markedet vin udstyr materialer har aluminium og rustfrit stål og kobber tre slags, disse tre slags materialer har fordele, så i valg af tid kan være frit at vælge. Vingmænd mener, at det rustfrit stålmateriale i væskefabrikanten er mere moderat, fra det omkostningseffektive synspunkt, er det mest egnede til brygningsmaterialer.

Fødevarekvalitet rustfrit stål, der almindeligvis anvendes 304.316.201, hvoraf 304 er det bedste, 316 sekunder, 201 er værre. Men i det hele taget, så længe der ikke er nogen særlige krav, er det faktisk 201 af den nok, vinfremstillingsudstyr, så længe der ikke er vand, vandkvaliteten ikke så dårlig, i grunden årtier vil det ikke være dårligt.

Typer af vinfremstillingsudstyr

Der findes to typer vinfremstillingsudstyr på markedet: gammeldags gryder og effektive dampbesparende kedler. Gammeldags pan er et traditionelt vinfremstillingsudstyr, det har en mere fatalt ulempe: Lette at pastapotte, selvom mesteren ikke er let at styre. Den højtydende og energibesparende dampvinkrukke er et produkt af moderne videnskab og teknologiudvikling, sammenlignet med det foregående udstyr har mange fordele: brugen af en række nationale patenterede varmeteknologi, lim aldrig panden fænomen; Vinfremstillingsudstyr Smagen Af sangen er kun en tyk vin, der kan sælges nu, men kan også opbevares vin værditilvækst; Destillation af spiritus frigivet destilleres korn er at engagere sig i opdræt den bedste foder, kan læseproteinindhold nå mere end 18%, kan fodres grise, køer, får, hjorte, fisk, høns, ænder, gæs og så videre. Derfor anbefaler vi, at vi vælger effektivt og energibesparende dampvæskeudstyr.

Forsalgsservice af Vinfremstillingsudstyr

Her er en lille del at fortælle dig, at serviceniveauet også er en vigtig faktor ved bedømmelsen af mærker. Forsalgsservice omfatter:

Køb Små vinudstyr, når du skal være opmærksom på hvilken, der er telefonkommunikationen, først vil du købe vinkande, skal du give producenterne mulighed for at ringe til telefonhøringen! Dette er det første skridt for dig at dømme den professionelle eller ej, hvis du stiller spørgsmålet, kan han give dig et tilfredsstillende og detaljeret svar, så fabrikken også kan. Hvis du ikke stiller spørgsmålet, kan han hjælpe dig med at tænke og løse, så kan denne fabrik være tillid til;


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side