Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er godt for vinfremstillingsudstyr?

Hvad er godt for Vinfremstillingsudstyr?

Til f.eks. Brændeudstyr er træ og mursten det gamle traditionelle vinfremstillingsudstyr, fordi lækagen, voluminøs, svær at vandre, den lave alkoholindhold er blevet elimineret. Og tin Vin Making Equipment og på grund af dyre, svært at populære. Så nu er markedet populært Vinfremstillingsudstyr hovedsageligt aluminium udstyr og rustfrit stål udstyr.

Så er rummet bedre aluminium eller rustfrit stål bedre? Svaret er, at hver har sine egne fordele, ikke det bedste, kun det mest hensigtsmæssige, afhængigt af din situation.

Aluminium Vinfremstillingsudstyr indtager stadig størstedelen af markedsandelen, aluminiumtætheden er lille, så aluminium vinfremstillingsudstyr er som regel meget let, let at bære. Aluminium termisk ledningsevne er god, så den termiske effektivitet af aluminium vinfremstilling udstyr er høj, spare brændstof, og vinen er hurtig, den høje vinprocent. Aluminium lave omkostninger, så prisen på aluminium Vinfremstillingsudstyr skal være relativt billigt, let at genkende af forbrugerne. Men aluminium vil blive efterladt i svejsningen, når den mere indlysende perle, så aluminiumsvinefremstillingsudstyret ser generelt lidt groft ud, og på grund af aluminiumets høje glans reduceres den generelle skønhed af aluminiumsvinefremstillingsudstyret betydeligt.

Industrien cirkulerer med et ordsprog: aluminium skadeligt for menneskekroppen, så aluminiumsvinefremstillingsudstyret er også skadeligt for kroppen. Faktisk kan dette argument ikke modstå kontrol.

For det første er ikke skadeligt for menneskekroppen aluminium, men aluminiumioner, og kun i sure forhold kan aluminium omdannes til aluminiumioner, og hele væskedestillationsprocessen kan siges at være et neutralt miljø.

For det andet er aluminium ved stuetemperatur normal, let til luft oxidation i overfladen for at danne en tæt aluminiumoxidfilm, fordi aluminiumoxidets karakter er ekstremt stabil for at forhindre udvendig og aluminium yderligere kemisk reaktion.

Derudover kan aluminiumoxid eller "berømt" ildfast materiale klare tusindvis af grader af høj temperatur, og destillationsprocessen på grund af tilstedeværelsen af vand kan kun op til 100 grader. Så aluminiumenheden er skadelig for kroppen er uholdbar.

En anden vigtig aktør på markedet for vinfremstillingsudstyr er rustfrit stål vinfremstillingsudstyr. Rustfrit stål Vinfremstillingsudstyr, højglans, hårdt slid, poleret næsten ingen svejsning, smuk og smuk, så begunstiget af forbrugerne.


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side