Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheder
Hjem > Nyheder > Indhold

Vinfremstilling udstyr viden Introduktion

Spiritus-making udstyr ifølge vin kategori kan opdeles i liquor udstyr, øl udstyr, vin udstyr, ris vin udstyr og flere andre. Brygning udstyr efter princippet om brygning kan opdeles i gæring udstyr, brygning udstyr samt destillation udstyr og senere emballage fylde udstyr. Spiritus-og udstyr i overensstemmelse med materialet kan opdeles i wood brygningen udstyr, mursten-og-vin udstyr, rustfrit stål brygning udstyr, aluminium spiritus-og udstyr, tin-vin udstyr og flere andre.

Tage liquor udstyr som et eksempel, træ og mursten mix er den gamle traditionelle brygning udstyr, fordi lækagen damp, voluminøse, vanskeligt at migrere, på grund af lav vin sats er blevet elimineret. Tin spiritus-og udstyr er vanskelig at popularisere på grund af den dyre pris. Så nu er den populære kaffebrygning udstyr for det meste udstyr, aluminium og rustfrit stål udstyr. Er plads aluminium eller rustfrit stål bedre?

Aluminium bryggeri udstyr stadig indtager fleste af markedsandel, aluminium tæthed er lille, så aluminium vin udstyr er normalt meget let, nem at bære. Aluminium varme varmeledning præstation er god, så aluminium vin udstyr termisk effektivitet er meget høj, spare brændstof, og ud af vin hurtigt, vin er høj. Aluminium omkostningerne er lave, så prisen på aluminium vin udstyr er relativt billige, let at blive anerkendt af forbrugerne. Men fordi aluminium i svejsning vil efterlade en mere indlysende svejsning baner, så aluminium vin udstyr generelt ser lidt grovere, og på grund af den lave glans af aluminium, gør aluminium vin udstyr samlede skønhed grad stærkt reduceret. Der er et ordsprog i branchen: aluminium er skadelige for den menneskelige krop, så aluminium bryggeri udstyr er også skadeligt for kroppen. I virkeligheden, er dette argument ikke genstand for kontrol. Først, den skadelig for den menneskelige krop er ikke aluminium, men aluminium ioner, og kun i de sure betingelser, aluminium kan konverteres til aluminium ioner, hele liquor destillationsproces kan siges at være neutral miljø. Andet, aluminium i normal temperatur, let oxideres af luft på dens overflade til at danne en tæt aluminium film, på grund af ekstremt stabil aluminium karakteren, kan stoppe den udenfor og aluminium yderligere kemiske reaktion. Derudover aluminium eller "berømte" ildfaste materialer kan modstå tusindvis af grader af høj temperatur, og spiritus destillationsproces på grund af tilstedeværelsen af vand spiritus kan kun nå 100 grader. Så er argumentet om, at aluminium udstyr er skadelige for kroppen uholdbar.

Den anden i brygning udstyr markedet er big deal er rustfrit stål brygning udstyr. Rustfrit stål kaffebrygning udstyr Gloss, høj, hårde slidstærke, poleret næsten ingen svejsning, smukke og tiltrækkende, så begunstiget af forbrugerne. Manglerne i rustfrit stål brygning udstyr bør imidlertid ikke forsømt, men første, ydeevne. Varmeledningsevne af rustfrit stål er dårligere end aluminium, så vin er lav og brændstof forbruges. For det andet, udgifterne til rustfrit stål er højt, og prisen for den generelle rustfrit stål brygning udstyr er højere end i den samme type af aluminium vin. Det generelle markedet i ren rustfrit stål udstyr ydeevne er meget dårlig, det er bedst ikke at vælge. Den bedste vinfremstilling udstyr er kondensatoren aluminium (at spille fordelene ved hurtig aluminium varmeledning), tønde rustfrit stål (for at afspille fordelen af rustfrit stål slidstærke skønhed).


Undersøgelse
Kontakt os
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mail:admin@prettech.cn
Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Projektreferencen | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side